20 Haziran 2009 Cumartesi

MİMLENMİŞİM HABERİM YOK EYVAH!


CANIM ARKADAŞIM GAMZELİ ANNE BENİ MİMLEMİŞ.BEN O SIRALARDA BALIKESİR GÖNEN YOLLARINDA OLDUĞUMDAN BİRAZ GEÇ GÖRDÜM GALİBA :(

Eveeet sorularım neydi?

SORU 1 -KULLANDIĞINIZ PARFÜMÜN MARKASI NEDİR?

Bu zamana kadar çok parfüm denedim. Çünkü bünyem çok hassas her kokuyu kaldırmıyor.Ama en son PRIVACY karar kıldığım parfüm olacak galiba.

SORU 2 -KULLANDIĞINIZ KREMİN MARKASI NEDİR?

HOBBY el ve vücüt losyonunu çok uzun zamandır kullanıyorum.

SORU 3 -ŞU AN OKUDUĞUNUZ KİTABIN ADI NEDİR?

Gülse BİRSEL'e ait olan yolculuk nereye hemşerim? adlı kitabı yeni bitirdim. Çok eğlendim onu okurken çok komik.
Şimdi de Ahmet MARANKİ'NİN şifalı bitkiler kitabını okuyorum. O da lazım öyle değil mi :)

SORU 4 -EN SON SATIN ALDIĞINIZ 3 ÜRÜN NEDİR?

En son bir çift ayakkabı, mor bir plaj elbisesi ve doğumdan sonra biraz göbek yaptım fazlalıkları örtmek için bir de gömlek satın aldım :)

SORU 5 -EN ÇOK SEVDİĞİNİZ 3 DİZİ FİLM İSMİ NEDİR?

Yaprak Dökümü
Aşk-ı Memnu
Son Bahar

SEVGİLİ BLOG ARKADAŞLARIM;

ilk yazımda özgeçmişimi paylaşmak istedim sizlerle. istedim ki! beni bütün samimiyetimle tanıyasınız.Sizlerde okadar sıcak kanlıydınız ki! beni hemen aranıza alıverdiniz.

Blog arkadaşlarımdan 'RENKLİ PASTALAR' bana hoşgeldin dedikten sonra arkasından hemen bu blokçuluk bağımlılık yapıyor demiş. Sevgili arkadaşıma katılıyorum.Çünkü blogumu oluşturduğumdan beri hep sizleri düşünür oldum.

Mesela beni kardeşi olarak kabul eden sevgili 'TATESAL'ı düşünüyorum.

Evde makarna pişirdiğimde, 'MİNİK KUZUCUK Yasmin Su' geliyor gözlerimin önüne.

Siz bana 'arkadaşımızın arkadaşı bizim de arkadaşımızdır' dediniz kucak açtınız ben de artık sevincimle, üzüntümle, her halimle sizlerleyim


BU ARADA YARIN 'BABALAR GÜNÜ' BÜTÜN BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!...

13 yorum:

  1. Aşkım bana mimlenmişim deyince kötü birşey oldu sandım ama gördüğüm kadarıyla mimlenmek kötü birşey değilmiş sevindim mimlendiğine :)

    YanıtlaSil
  2. daha bu ne ki reyhancım bazı geceler yarın sabaha yazacagın yazıyı düşüneceksin aklında:))sabah kalktıgında süpermen olup evi toplayıp gündelik telaşeyi atlatıp atacaksın kendini pc ye kim ne yazmış kim neler örmüş dikmiş vb
    aman sakın benim gibi yemeğiocakta unutup tencereyi yakmada:))
    sevgiyle kal canım

    YanıtlaSil
  3. ay 'biraz' telaşeliyim galiba :) eşim bunu okuduysa 'kesin biraz mı?' diye soruyordur kendi kendine :)

    YanıtlaSil
  4. ben bu sabırsızlıkla tencere'de yakarım değil mi? olur mu? olur..... bilgisayarı mutfağa taşısam nasıl olur? :)

    YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER 'İÇİMDEKİ YOLCULUK' :)

    YanıtlaSil
  5. Canım mim ler çok hoş oluyo bak ne güzel samimi cevaplar yazmışın ...arkadaşlarımızın dediği gibi bağımlı hale geliyo insan ama güzel ve eğlenceli faydalı bi bağımlılık bu blog olayı:)öpüyorum seni canım:))Bu arada balıkesir gönen yollarında ne işin var ayol:)) hı yemeği yakarsan üzülme yemekleriyle marifetli bi çok blog dostumuz var tıkla birini seç ordan bi yemek bitti gitti:))

    YanıtlaSil
  6. hoşgeldin aslında bende yeniyim ama bağımlılık yapıyor:)) kısa zamanda birçok arkadaş ediniyoruz hım birde bende çanakkaleliyim:))

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederiz reyhan teyzesi, senin aklına olabilmekte çok güzel,
    gerçekten insan yazdıkça rahatlıyor, fikir alışverişi yapıyor,güzel yazılan iki cümle insanın aklına kazınıyor ve gün geliyor ummadığın yerde çıkıyor karşına.

    çok öpüyoruz.

    yasmin su & yasemin

    YanıtlaSil
  8. Canım cvplar çok güzel...
    Mutlu pazarlar sevgiyle kalll

    YanıtlaSil
  9. çok hoş cevaplar :) babalar gününü kutlarız sevgilerimizle

    YanıtlaSil
  10. gamzelim gönen'e neden gittiğimi bende anlamadım piknik yapmak için çıktık yola bir baktık gönendeyiz. tabi böylece piknikte kaldı. ama izmirden bir arkadaşım evlenip oraya gitmişti onu gördüm yarım saat. o da mutlu oldu bende :) bende seni öpüyorum gamzelicim :)

    YanıtlaSil
  11. Güzel yorumun için çok tşk ederim canım. Ayrıca yazında benden bahsettiğin için de çok tşk ederim. Çok sevindim. Burası kocaman bir aile sanki. Bazen eşimin bile düşünemediği incelikleri buradaki dostlarım düşünüyorum. Ozaman kendi kendime: "Bak eşimin aklına gelmedi ama blogcu arkadaşlarım unutmadı" diyorum. Umarım dostluklarımız uzun yıllar devam eder. Bol bol güzel yazılara inşllh.

    YanıtlaSil
  12. inşallah sevgili renkli pastalar :)

    YanıtlaSil
  13. canım benim yok yok o blogla ugraşmaktan degil benimki ben acaipp unutkanım vukaatım çok en son küçük fırçayla küregi buzdolabına koymuştum:))gerisini sen düşün artık

    YanıtlaSil

reyhan çiçeği :)