18 Kasım 2009 Çarşamba

ALLAH NASİP ETTİ VE OLDU :)



            Sevgili arkadaşlarım;  

        Son 2 haftadan beri çok güzel ama bir o kadar da yorucu günler geçirdim. Bunları sizinle payalaşmak için sabırsızlanıyorum. 

      Öncelikle eşim 2 haftalık izine ayrıldı. Ben Muğla'ya daha önce hiç gitmemiştim. Eşim ise Muğla'da okumuştu. Muğla'ya, Marmaris'e beni götürmek, tanıtmak, planları arasındaydı. Yağmur çamur demedik önce bir İzmir yaptık [Gamzeli anne seni görmeye gelemediğim için bana kırılma olur mu :(    ] Havalar düzelince de Muğla ve Marmaris... Ama ne yazık ki orada fazla olamadık. Çünkü Lapseki'ye erken dönmeliydik. Dönünce beni yepyeni, değişik bir maraton bekliyordu.








      Size asıl duyurmak istediğim ablamın ev yemekleri üzerine açtığı dört masalı dükkanımızda birlikte çalışmamızdı. İsmimiz 7 RENK LEZZET EVİ... Faaliyete girdik 3 günden beri çalışıyoruz bile :) hayallerimiz gerçek oldu. Lapseki küçük müşteri tutmak biraz zor olur bunun bilincindeyiz ama İnşaallah  uzun ömürlü olur. Azimliyiz.

          Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum. 

          Bu arada son yaptığım el işlerini de sizlerle paylaşınca iyice rahatlayacağım....




Ben şimdilik gidiyorum arkadaşlar. Bir daha ki havadise kadar hoşçakalınnnnnn :)))))

18 yorum:

  1. canım:) öncelikle benimde gitmek istediğim bi yer olan ,hatta bir arkadaşım orada marmariste ama işler ve yoğunluktan dolayı gidemediğimiz yerleri benim içinde gezmişsin sayıyorum...fotolat çok güzel seninle tabi:))bende gezmeyi çok seven ama zaman şartları elvermediğinden bi türlü gezemeyen biri olarak fotolar sayesinde ve senin güzel tatlı dilin anlatımın sayesinde gitmiş kadar oldum bu arada izmire gelip bana uğrmayışını yazdım bi kenara...parantez içini okumadan vıdı vıdılandım bak yine gelmedin diye:))neyse canım nasip kısmet...elişlerin süper marifetli arkadaşım benim ellerine sağlık:)bende isterim bu güzelliklerden ...canım bu arada hayalinin gerçekleşiyor olmasına dükkan işinize çok sevindim ...hayırlısı olsun..Allah hayırlı kazançlar bol müşteriler nasip etsin dükkanında fotolarını ekle bi ara:)darısı benim hayallerimin başına:)öpüyorum seni sevgiyle kal:)

    YanıtlaSil
  2. ayy sevindim ben sizin adınıza devamıda hep gelsin..arayı fazla uzatma hemi..

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun..
    biraz zmn verebilmek önemli sanırım hemen popüler olunmuyo..
    yine de çok güzel bişi umarım daimi olur
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Gamzelim acele ile yazdım yazımı o yüzden fotoğraf ekleyemedim ama o da birdahaki sefere olacak. Nehir kızımızın çeyizine yapıcam ben o güzelliklerden.

    Funda'cığım arayı tabiki fazla uzatmam aklım çünkü hep sizde.

    Sevgili shyn tabi zaman vermek gerek. Güzel dileklerin için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun canım..biraz sabır,sonra her şey oturur inşalah..

    YanıtlaSil
  6. Zeynep, inşaallah canım. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz.REsimler çok hoş. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler huysuz balık. Bu arada esincim seninde nickin benim hoşuma gitti. Hemen sayfana gelip inceliyorum seni

    YanıtlaSil
  9. Lapseki küçük ama benim eşimin ve dalış arkadaşlarının mideleri epey büyük :))

    Lapseki de nerede yerin, küçük bir tarif verirsen , dalış için o taraflara geldiklerin de yönlendirmek isterim :) en azından blog arkadaşlarımıza bu sekıl de destek vermıs oluruz.. bu arada hayırlı , uğurlu ve bol kazançlı bir yer olsun..

    Sevgıler :)
    Senay..

    YanıtlaSil
  10. Şenay canım yorumun beni çok mutlu etti öncelikle bunu belirtmeliyim.
    Sonra da hemen yerimizi tarif edeyim. Lapseki Biga yolu ilk ışıklarda.Yani burası feribot iskelesinin tam karşısına düşüyor.Bu arada yorumundan sonra blogunu inceledim ve gördüm ki işkembe çorbasını seviyormuşsunuz. Birde bizim işkembe çorbamızı deneyin. her zaman bekleriz. 7 RENK LEZZET EVİ :)

    YanıtlaSil
  11. :)) Bayılırız.. yol tarıfı kayıt edılmıs.. ve coca uyanır uyanmaz kendısıne ıletılecektır.

    Arefe bayram boyunca c.kale de dalısta olacaklar..umarım sana yakın bır yerlere gelırler..ve enfes corbandan tatma ve bana ballandıra ballandıra anlatma ımkanı olur :))

    Sevgıler..

    YanıtlaSil
  12. fotolar çok hoş :)) yerde gitmek istediğim yerlerden :) canım hayırlı bayramlar ..

    YanıtlaSil
  13. teşekkür ederim bahar. hayırlı bayramlar...

    YanıtlaSil
  14. ne güzel muğlamıza gelmişsiniz çok memnun oldum bende bir muğlalı olarak çok sevindim:)lena

    YanıtlaSil
  15. Evet Muğlalı olduğunu bilyorum sevgili Lena incelemiştim blogunu. Muğla'yı görmekte beni çok mutlu etti keşke daha fazla orada olabilseydik

    YanıtlaSil
  16. Selamlar ablası, İzmir'li dostları görmek çok güzel, senin yaşlarda kızım var, sayfama da beklerim, Allah ağzınızın tadını bozmasın, nice güzel günler dilerim, sevgiyle sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  17. Fikr-i Alem'e Hitaben;

    Teşekkürler ablacım o güzel dileklerin için. Paylaşımlarından fırsat buldukça yararlanmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  18. merhabalar ben aranıza yeni katıldım buğün 3.günüm ve heyecanla sürekli araştırma içerisindeeyim. ben 2 yıldır tekirdağ/çorlu'da ikamet ediyorum.daha önce 8 yıl muğla/bodrum da çalıştım.inanılmaz güzel yerlerdir. neyse bu arada tanıştığıma da memnun oldum.hoşçakalın

    YanıtlaSil

reyhan çiçeği :)