21 Ekim 2009 Çarşamba

BU BENİM İKİNCİ MİMİM :)

Sevgili arkadaşım içimdeki yolculuk ''kızlaaaar mime bekleniyorsunuz'' dedi ve bende kağıdı kalemi elime aldım başladım soruları yanıtlamaya...

Soru 1 _En sevdiğiniz 3 çiçek ismi?

Papatya (yeğenim canberk bana papatya teyzem der sürekli o yüzden)
Gül (eşim sayesinde)
Hanımeli (İzmir'de yaşarken bahçemize hanımeli ekmiştik. yeğenlerimde pervin ve canberk sürekli hanımelinin çiçeklerinden koparıp odama getirip komidinin üzerine koyarlardı. Tabiii bu duruma anneanneleri kızardı onlarda ''teyzemin odası mis gibi koksun diye kopardık '' deyince anneanneleri yumuşardı)

Ben sevdiğim dördüncü çiçek ismini de vermek istiyorum

Leylak (İzmir'deyken çok sevdiğim Meliha teyzeminde bahçesinde leylakları vardı. Çocukluğumdan itibaren her yıl leylaklardan bir buket yapıp, getirerek, ''Reyhan evde mi?'' diye sorardı anneme ve mis gibi kokan o leylakları bana armağan ederdi. Ama bende çeyizimi almaya geldiklerinde eşimin bana aldığı gülleri giderken ona armağan etmiştim. kurutup saklayacağını söylemiş çok duygulanmıştı.
Evet arkadaşlarım ben sadece 4 çiçek severim gül, papatya, hanımeli ve leylak :)

Soru2_Gerçekleşmesini istediğiniz 3 hayaliniz?

Gülay ablamla ortak dükkan açmak hayali hep vardı. Gelgelelim ben müzik işi üzerine dedikçe o hep yemek üzerine derdi. Sonunda bu yaz yemek işinde uzlaştık . Birgün çaybahçesinde oturduk ve başladık hayal kurmaya...
Dükkanımızı tuttuk. Badana ve boyamızı bile kendimiz yaptık. (Aslında badana ve boyadan hiç anlamam) İş başı yapma zamanı geldi ve pembe önlüklerimizi takınıp geçtik mutfağa... Tanıştığımız esnaf arkadaşlara ilk gün yaptıklarımızdan ikram ettik, ikinci gün beğendikleri için geldiler. Kısa zamanda büyüdük büyüdük :)
Az kalsın gerçek oluyordu ama :) dükkan falan tuttuk gerçekte. Olamadı çünkü öğrendik ki ehliyetli olmak gerekiyormuş. Ama yılmadık hayallerimizin yine peşindeyiz belki de kursuna gideriz dedik ve şimdilik askıya aldık.

Soru3_En sevdiğiniz ve en sevmediğiniz 3 huyunuz?

En sevdiğim huylarım; 1- Dobra oluşum (Bu huyum kimi zaman birilerinin huzurunu
kaçırıyor ama ben bu huyumu çok seviyorum)
2_Çok merhametliyim.
3_Mutlu olmayı bilirim.


En sevmediğim huylarım; 1_Her şeyi kendime dert ederim.
2_Karşımda konuşan kişi çok dikkatli olmalıdır.
3_Bana söylenen hiçbir kötü sözü unutmam.

Soru4_Gıcık olduğunuz 3 hareket nedir?

1_ El şakası
2_ Kafamın karışık olduğu sırada birinin yanımda çiğdem yemesi
3_Kıskanç bakışlar

Soru5_Bu benim bu güne kadar olan en kara günümdü, dünya başıma yıkıldı ve bir daha ayağa
kalkamam diye düşündüğünüz olay nedir?

Dünya yakışıklısı oğlum Haktan'ı kaybettiğim gün

Fundacım umarım yanıtlarımı beğenmişsindir :)

5 yorum:

  1. hayelsiz yaşanmyor canım inşallah oda olur ilerde.biz her gün araba ,ev alıyoruz daha doğrusu aşkoş alıyor ama eşe dosta ee para biter bari bizede bir ev diyorum:))) özel şöför gönderiyo felan alemiz yaa:))
    beyenmemek ne kelime

    YanıtlaSil
  2. Canım kişileri daha yakından tanımak adına seviyorum mimleri:)))

    YanıtlaSil
  3. canım arkadaşım gerçekten dobradır ve içtendir ben seviyorum bu huylarını ve daha yazmadığın bir çok güzel huyunu:)başarı dileklerin ve duaların için sağol canım:)sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  4. O en sevmediğiniz 3huy bende de var, o yüzden sevdiğim insanlar hayal kırıklığına uğratacak yanlış yapacak diye korkuyorum, zira çok kırılınca tamiri pek mümkün olmuyor..

    YanıtlaSil

reyhan çiçeği :)